Familie – seizoen 32

Familie – seizoen 32

Met oa Aaron Blommaert, Roel Vanderstukken, Vincent Banic, Yanni Bourguignon, Peter Bulkaen, Kürt Rogier, Jef de Smedt, Werner De Smedt, Sandrine André, Ray Verhaeghe, Annie Geeraerts,….

Opnames: 2021 – 2022
Uitzending: 2021 – 2022

‘Familie’ viert dit jaar feest! De bekendste familie van de Vlaamse televisie bestaat 30 jaar! Al 3 decennia lang zorgen de Van den Bossche’s voor spanning, intriges en entertainment.

In ‘Familie’ wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijven gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie samen met Lars Dewulf Wolf&Bos , een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak ‘De Foodbar’  zijn opgenomen. Peter Van den Bossche en Mathias leiden dan weer CoBrew waar verschillende soorten bier, waaronder Gust en het Bomma’ke, worden gebrouwen.
Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.