Familie

Familie

Met oa  Ray Verhaeghe, Erika Van Tielen, Annie Geeraerts, Roel Vanderstukken, Bas van Weert, Bab Buelens, Marianne Devriese, Begir Memeti, Vincent Banic, Margot Hallemans, Jef De Smedt, Jens Gruyaert, Kürt Rogiers, Hilde Van Wesepoel, Sarah-Lynn Clerckx, Lien Van de Kelder, Peter Bulckaen, Caroline Maes,

Opnames: 2018 – 2019

Uitzending: 2018 – 2019

 

‘Familie’, al 27 jaar een begrip op de Vlaamse televisie, al zovele jaren  spanning, intriges en entertainment. Vanaf dag 1 een kijkercijferkanon met tot op vandaag een gemiddeld aantal van 800.000 kijkers. Heel Vlaanderen leeft mee met de Van den Bossche’s, dat is duidelijk!

Vanaf seizoen 28 kan deze populaire VTM-serie ook genieten van investeringen via het tax shelter systeem, waarvoor de ophalingen gestart zijn.

In ‘Familie’ wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.